16 dagar kvar!

Herregud, det är bara 16 dagar kvar tills jag åker. Det är ju ingenting! Och jag har nog knappt fattat att jag ska åka än. Det har i alla fall hänt mycket sen sist jag skrev och jag har stressat som ett as för att fixa alla papper och andra grejer som har behövts göras. Jag har varit på banken och betalt visumavgifter och varit på ambassaden i stockholm på intervju (stannade tre nätter och passade på att ha lite kul i stockholm med familjen också) och idag så har mitt visum kommit tillbaka men har tyvärr inte hunnit hämta det än. Jag har fixat massa papper som handlar om sjukdomar med mera så har varit hos doktorn tre gånger totalt och tagit prover, fyllt i papper och kollat provsvar. Sen har jag bokat flyg 10:e augusti 10:15 åker jag. Bokade t&r med ombokningsbar retur sen åker jag direktflyg dit så det är skönt att jag slipper krångla med nå byten jag som inte är så van att flyga. Försäkring har jag också fixat och tagit studielån och sen har jag också tränat som en tok. Så har haft fullt upp ett par veckor med att scanna papper och skicka papper och fixa olika betalningar osv men nu börjar det äntligen bli klart med allt. Det är inte lätt att åka till USA ska ni veta, så skönt att jag har fått hjälp av bluechip med massa saker jag undrat.

Nu fattas bara en resväska så att jag kan börja packa snart. Känner att det börjar bli lite panik att jag inte har någon väska så ska försöka ta tag i det, tips vart man kan hitta en fet, bra och billig väska? Får bara ha en väska på flyget så förstår fan inte hur jag ska lyckas, hur ska man kunna packa för ett år? Eller ja, ett halv år då för ska hem till jul :)

Sen så ska jag nog köpa en dator också för den jag har nu är så jävla klumpig och typ 10 år gammal. Någon som har tips på det? Ska man ha 15-16" eller 13-14"? Vill ha en smidig och lätt, helst inte alltför dyr men ändå än som funkar bra. Dags att ta tag i det också. Men just nu känner jag att jag inte orkar göra någonting för har haft så mycket att göra redan, haha..

Nu håller jag på att städa hur lägenheten, har packat ihop det mesta och börjat städa lite. Så fräsh som lägenheten kommer vara när jag flyttar härifrån har den nog aldrig varit när jag bott här.

Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera så inte inläggen blir en mil långa varje gång jag ska skriva något, men kan inte lova att jag kommer göra det men ska försöka ;) Nu ska jag snart iväg till Falun med några tjejer i laget, vi ska till O'learys och äta och kolla Sveriges damer spela, blir lite som en avskedsmiddag för mig, får se om man klarar att inte gråta, hehe :)

Hejdå!

RSS 2.0