VINE

Så kan alla mina kompisar skaffa vine? Det är som Instagram fast med filmer. Och Twitter får ni gärna skaffa också. Tack för mig! /iPhone nörden


I'm gonna miss you

Vi har individuella möten idag med coach och vi måste lämna tillbaks våra kläder som vi har haft. Hur ska jag klara mig utan mina sweatpants som jag har levt i hela året. Skämtar inte när jag säger att jag använt dom VARJE dag. Ååh, kommer sakna dem.


Tack!

Tack för brevet mamma! :-)


TACK

Tack för gratulationerna Faster & Ivan, Bengt, farmor och mamma förresten! :-)

Och ja faster, vi får se till att fira mig när jag kommer hem! Hälsa farmor från mig. Älskar er alla! <3


YANKEES

Så äntligen har jag fattat vad den här NY symbolen,som är på massa kepsar, står för. Den står ju för New York Yankees.

Så idag fick jag se min första riktiga baseball match, så det blir ju bara det en oförglömlig födelsedag. Tur att jag har kollat på några baseball matcher här så jag hade lite aning om reglerna. Sjukt nice stadium var det. Yankees vann, och en homerunn fick vi se också! Låter väl helt okej?

Här kommer ett gäng bilder..


20 ÅR

Så då är snart min 20-årsdag slut då. Men varför är det inte lika roligt att fylla år längre? Kanske för att jag inte har fått några paket och tårta? Och kanske för att jag har söndagsångest som vanligt, men två skoldagar kvar nu innan finals week så det här ska jag klara av.

Men jag fick i alla fall åka och kolla på en Yankees match (baseball) och det var grymt kul! Bilder kommer :-)


20!!

Så nu är jag officiellt 20 år hemma i Sverige, fortfarande 5 timmar kvar här men ändå. Ikväll ska det firas!!!


MAT

När man saknar svensk mat...


LIU POST

Köpte lite nya kläder till mig själv. en tidig födelsedagspresent igen :-) Har tröttnat att gå runt i samma tröja varje dag haha, så nu äntligen har jag köpt en ny sweatshirt och en ny tshirt från bookstore här på campus.

Vad jag kommer sakna mest när jag flyttar hem till Sverige är nog att kunna gå runt i mjukisbyxor och sweatshirt varje dag utan att någon bryr sig. Typ om jag har på mig jeans och en stickad tröja en dag får jag kommentarer om att jag är dressed up haha. Jag ba kom till Sverige så ska ni få se folk som är dressed up...


MORGONTRÄNING

Började dagen på gymmet, alltid lika skönt. Först en workout på cykeln (eftersom jag inte får springa), längesen jag svettades så mycket. Sen blev det lite armar. Just ätit klart min frukost så dags att gå till min enda lektion för dagen nu. Pusshej!


Fundraising

Så om ni vill har ni en vecka på er att donera pengar till vårat lag. Alla spelare måste betala 200 dollar (cirka 1400 kronor) så om vi inte lyckas få någon som donerar så måste vi betala själva. Så klicka på länken om ni vill hjälpa till! Om bara så 20 dollar :-)

http://www.gofundme.com/2kdtw0


FOTEN

Svar till faster: ja det var tråkigt och ganska klantigt att stuka foten, men får hoppas den blir bättre snart. Och jag har den lindad hela dagen, vilket börjar resultera i en lite blå fot. Kram på dig


TWITTER

Så samtidigt som jag köpte iPhone så passade jag på att skaffa en Twitter. Och jag gillar det, enkelt att stalka vem man vill haha. Kompisar, kändisar och annat roligt.

Och detta hände till exempel idag..


MÅNDAG

Hejsan, jag tror jag ljög lite när jag sa att bloggandet skulle bli bättre när jag köpte en ny mobil. Sorry för det. Har känt mig lite nere de senaste dagarna och inte riktigt haft lust med någonting. Igår hade vi de sista matcherna för vårsäsongen. Spelade 3 x 45 minuters matcher, vann första, oavgjort andra, förlora sista. Men fick i alla fall göra ett mål i första matchen. Sen slutade jag sista matchen med att stuka foten, så det gjorde ju genast livet mycket bättre. Men får glädja mig med att vi inte har nå mer fotboll nu. Missar bara alla tester vi ska ha, beep test och två miles, men om jag fått välja hade jag hellre gjort testerna än varit skadad. Vi spelade match på Staten Island strax utanför New York city och det var grymt fin utsikt från läktaren.
Rätt solbrända blev vi (speciellt jag) också efter varit i solen från 9 till 3.
Och min fot blev ganska svullen..

Community service

 
Idag har vi gjort community service/volontärarbete. Planterade blommor på Long Beach där det blev så mycket förstört efter  stormen Sandy. Jag och Morgan gjorde ett väldigt bra jobb som ni ser lite av på bilden nedan

VS

Detta köpte jag på Victoria's secret, nu ska jag lukta gott!

Förresten vem kommenterade utan att lämna namn?? Som också vill ha VS?


KAMERA

Testade kameran på mobilen lite


DET VAR PÅ TIDEN

Nu har jag äntligen köpt mig en iPhone!!! Det var på tiden om man säger så. En tidig födelsedagspresent till mig själv.

Och vad som är bra är att nu kanske ni kommer få lite mer bilder här på bloggen i alla fall när jag har en mobil att ta kort med.

Sen blev det lite shopping på Victoria's Secret också, för min body lotion har tagit slut.


HÄRLIG BILD

Idag dissekera vi en en liten gris på biologin. Fattar inte varför vi måste göra det, tyckte så synd om den lilla grisen. Vadå djurplågeri.. Förra veckan var det grodor vi dissekera. Då hade dom en påse med hur många feta grodor som helst bara för att vi ska ha något att dissekera, så onödigt. Nej det är därför jag ska bli ingenjör i stället!


DEN KÄNSLAN

Känslan när man får ett mail från läraren som säger att engelska lektionen (dagens första lektion) är inställd imorgon. Lite kul det här hur glad man blir när lektioner är inställda sen kommer man på att man faktiskt betalar flera tusen för att få gå på dem.


HALLOJ

Match igår alltså, spelade oavgjort den första 1-1. Och förlorade den andra, då vi spelade uruselt. Börjar ändå kännas bättre och bättre för mig så är lite sur att vi bara har fotboll denna vecka och sen ingenting mer. Kommer ju förlora tekniken och allt igen på dom tre veckorna innan jag kommer hem igen, lite irriterande. Ser fram emot att få spela fotboll i sommar i alla fall! Ska bli sjukt kul!


NYTT REKORD

På grund av en överdrivet lång lab idag kom jag och Danielle till träningen när det var typ tio minuter kvar så ingen idé att träna, vilket sög. Men istället nådde jag den magiska gränsen 100 när jag jugglade, kickade, jonglerade eller vad vi nu ska kalla det. Gjorde faktiskt 110 stycken, yey! Stolt över mig själv!

Imorgon är det dags för match igen. Ska bli kul! Ska möta ett av lagen från förra helgen så ska bli kul att se om vi blivit bättre. För vi har haft en väldigt bra och lärorik träningsvecka i alla fall!


PRANKED

Kommer ni ihåg när jag berättade om ett prank vi gjorde på våra kompisar i baseball laget? La aldrig upp några bilder då, men detta var vad vi gjorde i alla fall, så sjukt kul (för oss i alla fall)

 


FUNDRAISING

Vi håller på att samla in pengar till laget så tänkte bara länka denna sida om någon nu skulle vilja donera lite pengar.
Och om ni nu vill donera, kom ihåg en dollar är typ 7 svenska kronor (om dom nu frågar efter dollar)

Här är sidan, check it out!
http://www.gofundme.com/2kdtw0


GODIS

Lite försenat påskgodis, men bättre sent än aldrig! Frågan är bara hur jag ska hinna äta upp allt på en månad? (ja, idag är det exakt en månad kvar tills jag är hemma) Tur man har kompisar som är villiga att hjälpa till :-)

Tack Mamma, du är bäst och vet exakt vad jag vill ha! <3

Ser mest fram emot att äta kinder, polly, haribo nappar, marabou, snören, toblerone ja allt haha.. Men måste vänta till efter träningen innan jag kan smaka det!


SOMMAR???

Alltså vad hände på bara två dagar? 27 (!!!) grader ute nu. Helt sjukt varmt. Och äntligen blir det lite liv på campus. Folk hänger utanför dormsen, sitter på filtar, solar, spelar fotboll, kastar frisbee och så vidare. Så nice. Själv spelade vi fotboll några stycken igår när vi kom tillbaks från middagen. Har man inte träning får man göra det bästa av situationen liksom ;-)

Själv tänkte jag vara tråkig och ta en nap, sen gå på gymmet innan träning. Känner på mig att detta kommer bli en varm träning, framförallt om vi är på turf.


LEG DAY

Körde ben på gymmet igår; utfall, squats, step ups, baksida, vader med mera. Kan lova att det känns idag, men det ska ju kännas! Och en quote jag gillar: "If it doesn't challenge you it doesn't change you"


VA?

Mamma, nu blir jag allt fundersam över dina kommentarer?? Menar du att du skickat godis? Kanske dags att kolla mailboxen, fast blir alltid lik besviken när jag går dit och den är tom.


FRUKOST

Detta är vad jag vanligtvis äter till frukost under veckan om någon ville veta. Bagel med cream cheese, yoghurt med granola, lite frukt speciellt ananas och ett glas juice. Idag fick det bli lite te också på grund av min dryga hals.

Ååh vad jag vill ha en iphone nu, då kan jag ju ta mycket mer bilder och visa er när jag kan blogga direkt från mobilen.


SOL OCH VÄRME

Äntligen bjuder Long Island på lite sol och värme. Shorts och t-shirt väder idag. Och imorgon ska det bli ännu varmare. Älskar våren!

På tal om nå helt annat, idag har jag varit riktigt sugen på svensk mat och godis. Vill ha tacos, falukorv och makaroner, grillat med potatisgratäng och bea sås (hur gott låter inte det??), spagetti och köttfärssås, mammas fläskkotlett med champinjoner, polarbröd med skinka ost och gurka, limpa, svensk yoghurt, ja nästan vad som helst bara jag slipper Winnicks mat. Till och med potatis haha. Sen vill jag ha godis och svensk glass, blir nog några turer till Östling i sommar alltså.

Men jag ska inte klaga, rätt skönt ändå att få maten serverad varje dag även om kvalitén inte är den bästa.

Började prata om vädret sen slutar jag med värsta mat inlägget, men så är det väl när man tänker på mat hela tiden haha. Kram på er alla!


DECISIONS DECISIONS

Bestämde mig för några veckor sen att stanna här i höst som ni vet och nu börjar coach redan fråga om jag ska tillbaks till våren, hatar alla dessa frågor. Haha. Måste ju egentligen hem och börja plugga snart om jag inte ska plugg ända tills jag är 30, men trivs ju så grymt bra här också. Måste man bli gammal eller?? Om tre veckor fyller jag ju 20 år, vart tog tiden vägen? Minns fortfarande min 7 års födelsedag som igår liksom, min bästa födelsedag hittills. (Eller var det 7 jag fyllde mamma?)

Vill inte ens tänka tanken på att jag en dag måste lämna det här stället och alla underbara vänner här, kan inte föreställa mig hur jobbigt det kommer bli. Det är ju dom som är anledningen till att jag vill stanna här. Men på ett sätt vill jag också börja plugga civilingenjör (för det är det jag vill göra tror jag???) och spela fotboll i Sverige igen.

Men när jag flyttar hem igen kommer jag sakna allt som har med college att göra.. Att kunna gå upp en trappa för att umgås med sina kompisar om så för fem minuter eller en hel kväll. Att ALLA kompisar är i ditt lag, har skola och träning samma tider. Lediga samma tider. Äter samma tider. Går ut tillsammans. Allt. Och jag trodde det skulle vara påfrestande att alltid vara runt folk eftersom jag annars alltid varit ensam i min lilla lägenhet. Men usch så fel jag hade, nu undrar jag mer hur ska jag kunna bo själv igen?

Men just nu ska jag försöka njuta av att vara här, åker hem om en månad igen så gäller att ta vara på tiden. Vill bara säga att jag är så sjukt glad att jag tog denna chansen, även om jag tvekade sjukt mycket innan jag för drygt ett år sen signerade pappret till Bluechip som betydde att de hittade den här skolan till mig. Och även om det kostar en del pengar så är det sjukt värt det. Pengar kan jag tjäna ihop sen när jag blir civilingenjör!

Men nu först av allt måste jag göra mitt schema för hösten så jag överhuvudtaget är tillåten att komma tillbaks och spela fotboll. Skulle egentligen sluttat detta inlägg efter typ de tre första meningarna men jag fortsatte visst skriva lite till som ni ser. Har ju alltid denna ångestkänsla på söndagar och så mycket funderingar om allting. Så det är skönt att skriva av sig.


MATCH

Match idag. Spelade två stycken 2x30 matcher mot Hofstra och sen LIU Brooklyn, båda division ett skolor. Förlorade första med 2-1 och andra med 1-0 då dom gjorde mål på en straff. För mig gick det rätt uselt, i alla fall första matchen. Kan ju inte ens ta emot en boll, men jaja. Jag tror jag behöver börja köra lite mental träning igen..


BILDER

Lite fler bilder som Morgan skickade, så man får göra när man inte har någon egen mobil att ta bilder med haha. Men tog med kameran i alla fall men är för lat för att lägga in bilder på datan..

Aww gillar denna bild... Love you Morg!!!


NY RANGERS

Grymt bra match igår som Rangers vann med 6-1. Sjukt många mål alltså, så vi fick ställa oss upp och applådera och skrika ett antal gånger. Eller ja hela Madison square garden stod väl upp.

Här är några bilder i alla fall som Susie skicka till mig..


NHL

Ikväll ska jag äntligen få se en NHL Match, NY Rangers vs Penguins. Hur coolt?! Och såklart hejar vi på Rangers och Lundquist.


PLUGG

Vi ses här när jag är klar med min engelska uppsats. 10 sidor ska det bli. 7 down, 3 more to go. Låter som en väldigt kul kväll va?


WEEKEND

Haft en superbra helg, bästa på länge tror jag. I torsdags hängde vi ut (säger man ens så, kan typ inte prata svensk längre, haha.. Vad är översättning för hang out?) med några ur baseball laget. Trevligt var det. I fredags så fick vi lite nya kompisar ur football laget istället. Och igår kväll så var det utgång som gällde, hade grymt kul. Och la mig i sängen vid typ fyra, så inte konstigt att jag somna på soffan hemma hos Katie.

Men livet är rätt bra nu alltså, bara skolan som är lite väl mycket plugg. Men ska slita på fram tills onsdag sen blir det att kolla NHL match!!!!! Så excited!! New York Rangers vs Penguins ska vi se.

Bild på mig och Katelyn


PÅSK

Jag, Katelyn och Danielle åkte hem till Katie idag. Blev bjudna på påskmiddag och massa efterrätt.

Och jag fick lite godis ändå tillslut. Korgen fick jag av Katies familj, så gulligt! Och de andra fick jag med Susie, hon hade gömt det under min kudde men jag märkte ingenting så hon fick lov att ta fram det till mig haha :-)


RSS 2.0