HOMEWORK

1 test, 1 essay och summary på 2 texter och sen kan jag i alla fall ta helg ett litet tag innan det är dags för prov på måndag igen. Bara älskar skolan just nu.


MARABOU

Svenskt godis är aldrig fel när man pluggar! Tack mamma ❤


JULKLAPPAR

Har börjat köpa lite julklappar nu å här en månad innan jul. Gjorde lite fynd på black friday rean på Calvin Klein och Victoria's Secret. Men fortfarande många julklappar kvar att köpa..
 

EMPIRE STATE BUILDING

Här kommer lite bilder från Empire State Building
 
 

TWILIGHT

Kollade sista twilightfilmen idag, grymt bra var den! Tråkigt att det är slut nu bara..
Fet har jag också varit idag, red mango före bion, största popcorn på bion med refill och avslutade med en fet glass på cold stone ikväll. Måste nog träna lite snart, haha. Plugg har jag också som måste göras, tillbaks till verkligheten snart antar jag..


HAPPY THANKSGIVING

Hemma hos Jackie. Började dagen med lite fotboll med några som bor runt om här, inget seriöst dock men det var kul. Och nu gissar jag att vi ska äta resten av dagen, det är thanksgiving det. Hoppas allt är bra med er där hemma, puss ❤


THANKSGIVING

Nu åker jag och Susie hem till Jackie för att fira Thanksgiving, hoppas det blir kul!

1 MÅNAD

Om en ynka liten månad är jag hemma för att fira jul, helt sjukt vad fort tiden går alltså.

NYA SKOR

Hittade en bild från hm:s hemsida på skorna, så här de se ut..
Är det okej vinterskor eller?? /osäker tjej
 

TISDAG

Blev lite träning efter skolan idag och sen drog jag och Susie till mallet. Hittade äntligen ett par vinterskor, lite otippat att jag skulle hitta det på h&m men det gjorde jag. Hade velat haft ett par svarta kängor men de jag hittade var typ brun/beige men så jävla sköna och varma så jag fick ju lov att köpa dem. Kan visa bild imorgon. En mössa och mjukisbyxor fick också följa med hem. Skulle egentligen försöka hitta nå julklappar men så blev det inte, får göra ett nytt försök nästa gång. Sen kollade vi visst busstabellen fel så fick bli taxi hem, haha, inte lätt med am och pm... Men hann ju i alla fall beställa chipotle på grund av det, gött!


FOTBOLL

Har ju helt och hållet glömt bort att berätta hur säsongen slutade, var nog mest för att jag var och är fortfarande så besviken. Hade ju velat gå mycket längre i NCAA. Vi förlorade med 2-0 mot Dowling, samma lag som vi förlorade mot i semin i ECC tournament. Och dom är våra största rivaler så det suger verkligen hur hårt som helst. Men dom var bättre helt enkelt och vi hade inte så mycket att komma med, eller så var det bara det att vi hade en av våra sämsta matcher under hela säsongen för vi var inte bra alls. Och förlust innebär att det är slut bara sådär, sjukt konstigt och tråkigt. Och det är sånt som gör att man känner att man vill komma tillbaka nästa år, vill ju ha revansch!

Nu är det vila från fotboll som gäller och till våren börjar fysträning och lite fotboll. Ingen säsong då så kommer ju inte alls bli lika mycket fotboll som vi haft nu vilket är lite tråkigt faktiskt.

Så nu fick ni en hel uppsats om detta men ville bara uppdatera om hur det ligger till med allt :) pusshej

Bästa laget <3


TISDAG

Körde ben och igår på gymmet och det känns idag kan jag lova. Älskar träningsvärk för då känner man att man gjort något i alla fall. Idag blir det att köra lite mage och rygg istället. 3 lektioner kvar och sen lov, can't wait!


MÅNDAG

Väldigt dålig uppdatering här på bloggen den senaste tiden, men har varit inne i New York hela helgen med Mamma och Krille. Jättemysigt och äntligen fick man chansen att leka lite turist. Fick låna Susies systemkamera så kommer nog upp lite fina bilder här sen, men inte idag. För nu måste jag sova. Ville bara tala om att jag lever, haha. Har skola imorgon och sen får vi thanksgiving lov, känns som vi inte går i skolan nuförtiden.. Ska åka hem till Jackie och fira thanksgiving där, vilket i princip innebär att äta mat. Inget jag har något problem med så det ska nog bli kul. Det jag skulle komma fram till var att det kanske inte blir så bra uppdatering under veckan heller om jag åker dit, men jag ska göra mitt bästa. Hoppas allt är bra med er där hemma.
 
Bästa syster, saknade dig i helgen. Du skulle varit här du också, lovar att vi skulle haft skoj åt alla ekorrar i central park och åt allt annat som bara du och jag förstår och så kunde vi tagit nice bilder med kameran, du måste komma hit! <3
 
Lite bilder från Empire State Building bara..

BESÖK

Inte så mycket tid över till bloggen nu. Mamma och Krille är på besök så ska försöka hinna vara med dom så mycket som möjligt. Men om ni orkar vänta så kommer det förhoppningsvis upp ett gäng bilder efter helgen, för nu ska jag äntligen få se alla saker inne i city. Typ frihetsgudinnan, empire state building, brooklyn bridge, world trade center memorial, central park och så vidare.
 
Ett par bilder från times square sen i Måndags..
 
 

FUCK

Och där var säsongen över..


WATCH LIVE

http://www.ncaa.com/interactive-bracket/soccer-women/d2 Ni kan gå till den här webbsidan annars om ni vill se matchen. Klicka på LIUP vs Dowling på högra sidan. Är ju ganska coolt faktiskt att ni kan sitta i Sverige och se min match!


FANS

Har vi typ inte de bästa fansen? 6 timmar bort ändå kan man räkna med att dom kommer!


NCAA TOURNAMENT

Imorgon har vi första matchen i NCAA Tournament som också kommer bli min första match på över tre veckor, can't wait!!!


LÖRDAG

Haft träning för ett tag sedan.  Jätte seriöst här att man bara får ha en timmes träning dagen för NCAA-tournament match, matchklockan var till och med på och vi fick inte gå på planen förrän tiden starta, så fjantigt. Nyss ätit lunch och nu blir det chill på hotellet ett tag, ska försöka plugga lite eftersom jag inte vill plugga när jag får besök i veckan.
 
Imorgon kan ni se min match live om ni vill för de kommer filma tror jag. Den börjar klockan 12, vilket är 18:00 eran tid. Går ni till våran webbsida och schedule (http://liupostpioneers.com/schedule.aspx?path=wsoc&schedule=308) så klickar ni på details bredvid matchen och sen watch. Är inte säker på om det funkar  men tror det :)

SOUTHERN NEW HAMPSHIRE

Precis checkat in på hotellet. Ska snart iväg och kolla på basketmatch, killarna från våran skola är här och spelar. Här är utsikten de flesta har från sina hotellrum förutom jag och Heide då..
 

TORSDAG

Hejsan, hann ha en lektion idag innan strömmen försvann och klasserna blev inställda igen.. Haft mycket skola nu de två senaste veckorna, 3 lektioner på två veckor.
 
Igår drog vi till mallet och shoppade lite, typ hela laget trängde in sig i shuttlebussen. Hittade en skön kofta, men måste sluta köpa kläder nu. Måste hitta skor, vantar, mössor och sånt nu när det är vinter. Mina sneakers är de bästa skorna jag kan använda om det är regningt och kallt ute, vilket inte är så bra, haha. Shopping någon dag Mamma?? :) Men köpte i alla fall fingervantar, så en liten bit på vägen ;) Sen åt vi på IKEA efter det, svenska köttbullar, mash potatoes, gräddsås och lingonsylt, godaste jag ätit på länge! Blev lite stressigt därpå slutet när vi fick reda på att den sista shuttlebussen var där, dom ställde in dom på grund av vädret.. Så blev en liten springtur genom hela mallet, haha, men vi hann med!
 
Idag så åkte vi iväg och tränade på konstgräs inomhus eftersom planen är full av snö. Min första contact practice sen jag gjorde illa mig så det var kul och kändes bra! Så nu tror jag att jag kan spela på söndag, taggad!! På söndag väntar sol och ganska varmt så då blir det typ att spela i t-shirt igen, vädret är så konstigt här, ändras hela tiden. Men jag klagar inte om det blir lite varmare.
 
Nej nu måste jag packa lite och sova, träning imorgon in the parking lot (man tager vad man haver liksom, haha) innan vi åker upp mot Southern New Hampshire.

SNÖ

Nu börjar det ju kännas som man är hemma i Sverige. Idag kom första snön. Dom pratade om att det skulle bli en till storm men jag skulle ju inte kalla det här storm direkt, okej det blåser men annars är det ju bara lite snö. Nu börjar det bli dags att köpa vinterskor, jacka, mössor och vantar på riktigt, inte varmt ute alltså.
Ni tajmade resan väldigt bra Mamma ;) Får hoppas snön försvinner tills ni kommer hit, sjukt att det bara är 5 dagar kvar!
 

1st seed

 
We got the 1st seed in the NCAA tournament!! Vilket betyder att vi står över första omgången i tuneringen, medans Dowling och Southern new hampshire spelar på fredag så får vi vila och möta vinnaren på söndag. Vi skulle egentligen hostat matcherna också (spela hemma) men på grund av orkanen så kan vi inte det, finns inga hotell på long island... Så blir att åka upp till Southern New Hampshire på fredag och stanna där över helgen, nice med hotellnätter!
 
Har börjat träna igen också, har fortfarande lite huvudvärk men ville ändå testa springa och det blev inget sämre av det som det tydligen ska bli om man har hjärnskakning så det var ju skönt. Kan vara min nacke som gör att jag har haft huvudvärk så länge också för det är väldigt stel. Jag klarade liksom headminder testet första försöket vilket man inte brukar göra om man har en rejäl hjärnskakning så ändå rätt konstigt att jag haft huvudvärk så länge, hoppas lite massage kan göra så det försvinner.
 
Imorgon är det tillbaks till rutiner igen, skolan börjar efter en och en halv vecka ledigt. Men bara 8 skoldagar sen är det thanksgiving break, så det ska jag nog fixa.

BESÖK

Mamma och Krille bokade tydligen en resa till New York helt utan att jag vissteom det. Fick reda på det när jag läste mammas facebook, tänkte först att det var ett skämt, men nej nej. Kul att ni berättar sånt för mig! ;)
 
Men i alla fall, vi ses om en vecka!! :D

PHILLY

Här är några bilder från när vi var i Philadelphia förra helgen på match, bättre sent än aldrig..
 
Kollade på america's liberty bell, ingen aning vad som är så speciellt med den men ändå..
 
 

SÖNDAG

Idag hade vi träning i morse, back to basics eftersom vi sög på matchen i fredags. Kändes nästan som man var tillbaka till preseason, enda skillnaden var väl att jag satt på sidan den här gången. Massa ruscher, sucide och annat. Även fast dom som träna förmodligen tyckte det sög så var jag jävligt avundsjuk på dem, vill springa!!

Efter träning så åkte vi iväg och kollade killarnas final i ECC tournament, dom vann! Såg så himla kul ut, önskar att vi vann också, men nu får vi satsa på nationals i stället!

Fick lite massage efter den matchen, Melissa ville massera min nacke lite för att se om huvudvärken släppte av det. Håller tummarna för det!

Någon som vill skypa imorgon eller tisdag?? har ju tid nu när strömmen är tillbaka och innan skolan börjar igen

SANDY

Äntligen är strömmen tillbaka! Men skolan är fortfarande inställd måndag och tisdag så det är nice.
 
Lite bilder vad vi gjorde under, före och efter hurricane Sandy..
 
Laddade upp med massa godis, chips, läsk och så vidare på Pathmark eftersom vi trodde vi skulle bli kvar på Campus. Men när vi stog i kön fick vi reda på att vi inte skulle stanna på campus, fast jag köpte allt i allafall, det lär ju gå åt en då.
 
Jag och Morgan (och Jackie förstår) myste i soffan med täcke, godis och film, i alla fall tills strömmen försvann. 
 
Gick på biox2. Den storleken på läsken är en medium, vet inte ens om våran large hemma är så där stor??
 
Laddade mobilerna på mallet, gick runt hela mallet för att hitta uttag.
 
Sen åt vi såklart också och spelade ganska mycket kort, lite shopping blev det också eftersom vi efter att ha suttit mitt i mallet hittade uttag på forever 21 och då kunde man ju inte låta bli att handla eftersom vi satt där i typ två timmar. En halsduk och en skjorta köpte jag.
 

FREDAG

Tung förlust idag mot Dowling, men som tur är har vi spelat bättre tidigare under säsongen så vi är redan inne i NCAA- tournament. Väldigt dålig uppdatering nu eftersom vi fortfarande inte har någon ström på skolan, förmodligen inte förrän på måndag eller tisdag eftersom vi nyss fick reda på att vi inte har någon skola på måndag heller, och inte tisdag heller fast det skulle vi egentligen inte haft på grund av valet. Så har ju i princip haft ett höstlov här borta nu. Har massa bilder och lägga upp men det får helt enkelt vänta tills jag ström igen för nu skriver jag från min iPad.

TORSDAG

Mitt huvud kändes jätte bra igår, i alla fall stundtals så hade hoppats på att vakna upp utan huvudvärk idag, men nej nej. Inga matcher för mig i helgen alltså, så om jag är bra nästa vecka blir det att hoppa in direkt i allvaret, förlorar man då så är man ute. Men ska nog sluta hoppas nu för blir bara besviken varje dag jag vaknar upp med huvudvärk..
 
Har nyss varit och ätit lite frukost på winnick, dom hade ju inte lika mycket mat som vanligt men fanns i alla fall yoghurt, juice och lite mackor så helt okej ändå. Nu är det träning som gäller och jag får väl fortsätta min uppgift som bollkalle då. Kan verkligen inte bara sitta still och titta längre, blir så rastlös. VILL TRÄNA NU!!!!!

Sandy

Hejsan tänkte bara säga att allt är bra med mig. Är  tillbaka på skolan nu. Ingen ström är så kan inte ladda mobil osv, men lampor funkar, varmt vatten och wifi. Men är typ ingen mat här heller så får åka iväg och äta. Där jag var, hos jackie, har dom klarat sig bra, bara strömmen borta, men vissa ställen vi åkt förbi har varit jätte dåliga och massa träd överallt, lyktstolpar och ledningar nere och trä d på bilar, hus och översvämningar på vissa ställen och vägar avstängda. Har tyvärr inte några bilder men ska nog kunna fixa några från kompisar.
Skolan är inställd resten av veckan så det är verkligen bra för mitt huvud. Match på fredag och söndag och om mitt huvud är bra imorgon kan jag i så fall spela på söndag, så hoppas på det!
 
Vad jag har gjort under tiden? Ätit mat och massa godis, kollat film och biox2, spelat kort och sovit. Helt okej ändå! 

RSS 2.0