EASTER DINNER

Efter att ha tränat 14 dagar i rad är jag värd en vilodag. Det behövs verkligen. Och denna dag ska tillbringas hos Katie, för jag är bjuden på påskmiddag där.


VYKORT

Skickade lite vykort hem till Sverige från Miami. Detta jag skickade till Annika var absolut det roligaste utav dem. Så sant också!


TRÄNING, TRÄNING

Vi är lediga från fotbollen denna helg och på måndag, så jag har kört massa styrketräning istället. Vaknade upp tidigt igår och idag, 9 och 10 är tidigt för mig på en helg haha, och tränade. Igår köttade jag ben, massa utfall, knäböj, step up med skivstång med mera. Känns idag kan jag lova. Idag blev det massa push ups, abs och pull ups istället.

Det bästa efter träningen på morgonen är ju lätt frukosten. Så gott. Och efter frukosten idag stannade jag, Katelyn och Morgan ute nån timme. Underbart väder, svettades typ i t-shirt. Men det kanske mer berodde på att vi höll på att jonglera och trixa massa med en fotboll.

Nu är det dags för lite plugg istället.


GODIS

Jag vill också ha påskägg och svenskt godis!


ÖNSKELISTA

Så detta önskar jag mig när jag fyller år:
iPhone 5 (allra högst upp på listan!!!!)
Fotbollsskor
Nike sneakers
LIU Post mjukisbyxor och tröja
Converse

Eller ett till sommarjobb så kan jag nog köpa all det där själv haha :-)


NYHET

Så då har jag skrivit på för IFK Mora över sommaren. Eller ja, skriva på är nog lite svårt men har gjort en övergång i alla fall. Även fast jag gärna skulle spelat i Kvarnsveden så har jag insett att det inte kommer funka om jag ska jobba i Älvdalen. Pendlade typ en vecka förra året på grund av plant och det var nog det jobbigaste jag gjort. Så nu kommer jag alltså spela för Mora i division 2 under sommaren, ska bli grymt kul! Måste fortfarande åka typ en halvtimme, men bättre än 2 timmar i alla fall. Så mamma, pappa, faster oh Ivan nu kan ni komma och kolla på lite matcher i alla fall :-)


SOL

Äntligen lite sol här, kan nog bli en skön fotbollsträning idag om man inte var så jäkla stel. Men först måste jag göra lite engelska plugg.


FÖRSTA MATCHEN

Vi spelade vår första träningsmatch för året idag. Eller spelade två stycken matcher 2 gånger 20. Två division ett skolor spelade vi mot. Först St John's, som tydligen hade spelat mot Sky Blue FC från proffsligan igår. Dock förlorade dom med 5-0 men ändå, rätt coolt. Slutresultatet blev 0-0 i vår match. Sen spelade vi mot Iona, vann den match med 1-0. Så helt okej. Jag spelade mest forward, men också lite mittfält. Gick okej, första matchen var inte så bra från min sida, andra kändes bättre.


FREDAG

Denna vecka har gått sjukt fort alltså, redan fredag. Hunnit haft fyra fotbollsträningar än så länge, och en till blir det imorgon innan det är dags för match på söndag. Ska bli så sjukt kul. Men måste ju erkänna att man är väldigt seg i benen, inte alls van vid fotbollsträning känner jag.


VARNING FÖR ÄCKLIG BILD

Har fått en härlig blodblåsa på foten, inte det skönaste. Men inte så konstigt eftersom fotbollsskorna inte blivit använda på ett bra tag. Men frågan är vad man gör med såna? Vill göra hål på den.


ICE CREAM

Sånt som gör en lite gladare i vardagen: när dom har cookie dough ice cream på winnick, sjukt gott!


MIAMI

Saknar att kunna gå klädd så här varje dag...
 
och att vakna upp till detta...

SOCCER!!

Första riktiga fotbollsträning på hela året idag, sjukt kul!!!!! Som jag saknat det, längtar redan tills nästa träning imorgon. Hur fan har jag egentligen klarat mig nästan 4 månader utan fotboll? Inte okej. Men det är väl det som är det enda tråkiga med college.

Sen att det var väldigt ovant och jag inte är i någon riktigt fotbollsform var väl en annan sak... Men det kommer!


DET GÅR BRA NU

 


SNÖ, REGN, KALLT

Ska det aldrig sluta snöa och regna här eller?? Vill ha vår. Varför valde man inte att gå på college i typ Florida? Fast jag ska inte klaga, är sjukt nöjd med att jag kom hit till regniga Long Island ändå, annars hade jag aldrig träffat alla underbara människor här. Men lite sol och värme skulle ju inte skada.


SOCCER

Saknar att läsa sånt här...

 

No. 11 Women's Soccer Slips Past Mercy 1-0  in Double Overtime 

 
 
Westerling and Vistnes Garner ECC Weekly Honors
 
 

BRA START

Något som gjorde mig glad denna dag; Fick A på mitt engelska essay, sprang 2 mile-testet på 13:05 minuter, 30 sekunder förbättring jämfört med innan vi började med work outs.

Alltså en bra start på denna vecka och ännu bättre blir det för vi ska äntligen börja spela fotboll igen! Första matchen på söndag! Ska bli såååå kul, som jag saknat det.

Bara en fundering, hur dålig var jag på engelska innan jag åkte hit? Fick typ G+/VG på mina engelska papper på gymnasiet och här får jag liksom A? Rätt sjukt ändå.


MÅNDAG OCH SKOLA

Då var det vardag igen då. Så bloggen kanske blir lite tråkigare igen. Skönt med rutiner men orkar verkligen inte med att plugga just nu. Men bara åtta veckor kvar nu (var visst inte sju nu när jag räknade mamma). Tiden går så sjukt fort ju. Sen ska jag vara hemma hela tre månader, ska bli skönt att få se alla men hur fan ska jag klara mig tre månader utan alla mina kompisar här??? Började ju sakna dem efter bara en vecka. Kanske dags för jobbsökande och fixa klart med något lag under sommaren så jag har något att göra när alla andra jobbar. Nu: plugg, quiz och senare 2 miles..


SHOTGLAS

Köpte en liten present till Jackie och Morgan i Miami, varsitt shotglas. Morgans till vänster och Jackies till höger. Sen köpte jag ett till mig också som ett litet minne.


ST PATRICK'S DAY

Ingen sovmorgon idag inte, nu blir det in till New York och kolla på paraden. Vet inte riktigt vad jag förväntar mig, men hoppas det blir kul.


BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Eller kan jag ens säga så? Är ju inte ens hemma. Men ska bli skönt att sova i sin egna säng i natt i alla fall. Fast kommer sakna Miami och värmen, sjukt kallt här ju.

Imorgon är det St Patricks day så blir nog att åka in till New York och kolla på någon parad, om jag orkar. Har en del plugg som måste göras till Måndag, men det ska jag nog hinna ändå. Har ju trots allt inte varit in till New York någonting i år, så borde passa på.


<3

Saknar dig också lillsyrran, mycket! Bra att det är sol i Sälen också så du inte tappar alla fräknar ;-)

Saknar såklart min älskade storasyster också. Inte pratat med henne sen jag åkte hit :-( Mamma, fixa så jag får skypa med er snart!


TORSDAG I MIAMI

Stek vid poolen och stranden idag också. Inga moln på himlen så sjukt varmt var det. Underbart.

Sista kvällen i Miami bestod av spaghetti carbonara till middag, mums, och ännu en häagen-dasz shake till efterrätt, ännu mer mums.


21 TIMMAR

Om mindre än ett dygn sitter vi på flyget tillbaks till kalla New York, vill inte. Men en halv dag till i solen hinner det nog bli i alla fall sen vet jag inte när jag får använda min bikini igen. Svensk sommar brukar ju inte direkt göra att man vill gå runt i bikini. Men en utlandsresa i sommar kanske? Mamma och Amanda?? Som sagt, blir att jobba som fan på hygget i så fall. Tur man är en fighter, haha.


SVAR TILL MAMMA

En dag på hygget så har jag väl tjänat in dom pengarna ;-) vill du ha min andra plattång eller, mamma?


WHAT HAVE I DONE?!

Våran kväll: efter middagen blev vi lockade in i en butik med hårprodukter och jag fick mitt hår plattat och sen visade hon hur man lockade håret också. Och så såklart undra hon om vi ville köpa plattången, 300 dollar (cirka 2100 kronor, gångra med 7) kosta den men vi fick den för 150 om vi ville. Så Susie ville ha den, men jag var fortfarande lite osäker. Fick ju en bra i julklapp förra julen. Sen så klart kommer hon med mer erbjudanden, så vi skulle få en liten plattång helt gratis (kosta egentligen 120 dollar). Det var väl typ då jag var fast. Inte bra alltså. Så fick med mig två plattänger och så sa jag att hon fick lov att locka resten av mitt hår också vilket hon gjorde. Så nedanför ser ni resultatet på lockningen, fint va? Snälla säg att det är fint haha :-) önskar bara jag kunde göra det själv. Men nu har jag ångest, fett mycket pengar jag betala ju? Men intalar mig att det var en väldigt bra deal och det är ju livstidsgaranti så behöver aldrig mer köpa en ny plattång. Men vad ska jag göra med min andra plattång då???? Någon som behöver en?

Ps. Mamma och pappa, jag tror jag behöver lite pengar *blink blink*
Ps 2. Annars är det i alla fall tur jag har plantjobb i sommar

 

 

 


ONSDAG I MIAMI

Ännu en dag vid poolen och beachen, underbart! Nu lite vila på hotellrummet innan det blir dags för en springtur. 2 miles på måndag så kan inte ligga på latsidan.


AJ

Jag visste inte att man kunde bränna smalbenen så jävligt även fast man använder solkräm, men nu vet jag det. Och det gör väldigt ont. Hoppas lite aloe vera lotion hjälper och att det känns bättre imorgon.

Efter en god sushi middag och supergod häagen-dasz shake till efterrätt så köpte jag en ny solkräm med 30 i skydd, förhoppningsvis bättre än 10, vilket jag hade innan.

Någonting bra är i alla fall att mitt hår blir solblekt, perfekt nu när utväxten börjar växa ut.


BEACHEN

Eftersom någon har bestämt sig för att bygga ett jätthögt hotell pregis bredvid poolen som solen försvinner bakom efter klockan två så gick vi ner till stranden ett tag istället. Hur skönt som helst att det bara är några meter bort. Så  äntligen fick lite sol på oss efter vi legat och "solat" under massa moln och lite regndroppar.
 
Så här ser stranden ut, klarblått vatten.. Bilderna är från i söndags dock
 
Och så här har jag sett ut idag, om någon ville veta
 
 

POOLHÄNG

Ligger vid poolen, var väldigt molnigt till en början men nu har det spruckit upp. Sjukt varmt är det när solen kommer fram.
 

MÅNDAG I MIAMI

Lite för tråkigt väder för att ligga på stranden hela dagen så vi åkte ner till South Beach och gick på gatorna Washington Ave och Ocean Drive, inget speciellt direkt. Så vi gick till stranden ändå (ocean drive ligger precis vid stranden) för att kolla om det var nå folk. Sjukt mycket folk längst ner på South Beach, mest party människor. Sen gick vi väl upp längs stranden en bit innan vi la oss ner och sola ett litet tag, sjukt skönt även fast det var lite molnigt. Men började regna lite smått så blev inte så länge. Och gissa vad, jag har lyckats bränt mig haha, näsan och armarna är röda. Smorde ju in mig när vi låg och solade men trodde inte jag behövde smörja in mig när det var molnigt och vi bara gick runt lite, men tydligen så hade jag behövt det, haha. Nu lite vila på rummet innan middag, pusshej


SPRINGTUR

Började dagen med en springtur på cirka 40 minuter på en liten bro/gångväg bredvid stranden. Prefekt start på dagen. Det var skönt när vi sprang att det var molnigt, men nu suger det, vi vill ju gå till stranden! Dags för dusch och frukost, sen får vi se vad som händer senare.


SIGHTSEEING

Här är några bilder från idag, får lägga upp mer bilder och skriva om dom sen när jag har min dator, för nu har jag bara iPaden min. Men det visar lite av Miami Beach, Star Island, Fisher Island, Bayside, Downtown, Coconut Grove med mera. Var en väldigt intressant tur. Jag gillade öarna Star Island, med bara massa kända och rika personer, och Fisher Island, som man bara kan ta sig till med båt eller helikopter och där det är sjukt dyrt att bo. Sjukt fina och stora hus, speciellt på Star Island.


SÖNDAG

Usch va kallt ni har det hemma Faster! Här har vi väl haft ungefär 24 plus istället för minus, men var rätt så molnigt idag så istället för en dag på beachen åkte vi på sightseeing med buss och båt. Skriver mer om det sen och ska väl försöka lägga upp lite bilder. Tagit ungefär 400 bilder med Susies systemkamera på en dag! Men det var väldigt kul att se lite av Miami i alla fall.

Hälsa Farmor från mig faster och Ivan! Saknar och älskar er!


MIAMI

Har precis vaknat upp på hotellet, sovit som en stock. Klockan flyttades fram i natt så förlorade en timmes sömn, så är sjukt trött. Men ska väl försöka ta mig upp och ut i solen. Beachen är typ 50 meter från hotellet, så nice!

Hoppas ni har det bra i kalla Sverige ;-)


IM IN MIAMI BITCH

Nu har vi alldeles precis checkat in på hotellet här på Miami beach. Och jag som vanligtvis brukar ha hur bra koll som helst när jag reser visste inte ens vilken terminal vi skulle åka ifrån, haha. Och Susie har inte mycket mer koll heller, så vi får se vart detta slutar. Till hotellet kom vi i alla fall. Varmt ute var det också för att vara kväll, får se hur varmt det är imorgon men det blir säkert en tur till beachen!

Har wifi på hotellet så ska försöka uppdatera lite på bloggen, blir nog roligare än min vanliga uppdatering i alla fall :-)


TOMORROW

Åkte till mallet igår och bytte ett par jeans mot lite sommarkläder, skön känsla! Och imorgon blir det MIAMI!!!!! Ska bli skönt att lämna all snö som kom igår när det var snöstorm. Väskan är nästan färdigpackad med massa sommarkläder. Och i morgon blir det att börja dagen med lite träning (kommer springa 2 mile på måndagen efter lovet..) och sen blir det att göra sig klar för flyget! Åker nog härifrån vid ett, flyget går vid fyra. Vi har wifi på hotellet så ska försöka blogga och se om jag kan lägga upp lite bilder under veckan. Susie ska ta med systemkameran så när jag kommer tillbaks kommer jag ha bilder i alla fall! Kram på er


VÄDER

Alltså jag blir aldrig klok på vädret här. Igår strålande sol och jättevarmt och man börjar äntligen tro att våren är på väg. Idag, regn och svinkallt och så blåsigt att man knappt kan gå tillbaks till sitt dorm efter skolan. Tydligen en storm på väg igen..


NICE

Okej alla hatar mig för att jag förstör kurvan på våra betyg på biologi practicals, haha. Är det så att den med högst betyg i klassen får 98% så lägger man på 2 poäng på allas betyg så den med högst betyg får 100. Så det kallas typ att "curve the grade". Första practical fick jag 100 (högst i klassen) = ingen curve. På den andra som jag fick tillbaks igår fick jag 98 (högst i klassen) så då var jag i alla fall snäll och gav alla 2 poäng extra, haha. Vet inte ens hur jag lyckades få så bra, över förväntan båda gångerna. Men jag klagar inte!


SES I HÖST IGEN LONG ISLAND

Så nu är det bestämt.
Jag kommer tillbringa en termin till här på andra sidan Atlanten. Om det blir mer än så vet jag inte, men det beslutet behövs inte tas än.
Längtar tills säsongen drar igång igen och hoppas att den blir ännu bättre än förra årets. ECC eller NCAA champion vill jag bli! Och om jag inte har helt fel så har vi vår första fotbollsmatch (alltså träningsmatch) om 19 dagar, äntligen!! Och vi ska typ bara spela division 1 skolor så det ska bli grymt kul och se hur vi ligger jämfört med dem.
Nu gäller det bara att fundera på vad man sk göra i sommar, sommarlov från 10 Maj och tre månader framåt. Helt sjukt länge ju.

Längtar tills jag får dra på mig tröja nummer 28 igen!


5 DAGAR

5 dagar kvar tills man kan glida runt i bikini igen. Och det sjuka är att man inte ens behöver åka utomlands för att sola och bada. Bara det säger ju hur sjukt stort USA är..


GOOD NEWS

När man sitter på engelska lektionen och kan knapp hålla sig vaken och så får man ett sms från Danielle att kemilektionen som är efter engelskan är inställd, det är lycka det. Så dags för nap time och lite plugg tror jag.

Och förresten, idag så ska jag ta ett ganska stort beslut. Berättar senare om det. Hihi, cliffhanger där.


RSS 2.0