Kontakt med coacher

Nu är alla papperen inskickade så Bluechip har börjat sammanställa min profil och börjat kontaka olika skolor. Än så länge är det en skola som hört av sig, den där skolan i Florida har jag inte hört något mer från än så vet inte hur det blir med den. Men en skola som heter LIU Post (tror jag) som ligger typ en halvtimme utan för New York har hört av sig. Verkade vara ett väldigt bra lag och skola och stället skolan låg på var ju inte helt fel liksom! Vi har skickat lite mail till varandra och så och nu vill han väl att jag ska bestämma om jag vill gå vidare och få något stipendieerbjudande. Vet inte riktigt vad jag ska svara eftersom jag vill ju prata med fler skolor innan jag bestämmer något. Vet ju inte riktigt hur det funkar med ansökningar och stipendieerbjudande och sånt än så har frågat Emil om det så ska väl se vad han svarar.

Jag är så himla pepp på det här! Det kommer bli så jävla kul, hoppas jag i alla fall. Men jag vill ju inte ha för höga förväntningar heller för då kanske man blir besviken..

Jag hoppas att några fler skolor hör av sig snart så jag har lite mer att berätta :)

Första inlägget!

Som rubriken säger blir det här första inlägget på min väg mot college i USA.

På grund av att jag har fått höra från så många andra hur roligt de haft när de varit i USA ett år så har jag blivit mer och mer intresserad av att själv åka och uppleva ett av de bästa åren i mitt liv. Sen verkar det även grymt kul att spela collegefotboll och överhuvudtaget att gå på college. Den främsta anledning till att jag vill åka är för att få testa på hur det är att gå på college, få spela fotboll, bli bättre på engelska och träffa massa nya människor. Jag tror att jag bara ska åka ett år och sen åka hem och plugga något igen, för det kostar ju en del att plugga i USA faktiskt om man inte lyckas få asbra stipendium. Jag har funderat på att åka på college sen typ förra sommaren faktiskt, men måndagen den 5 mars bestämde jag mig verkligen för att åka eftersom då postade jag brevet till bluechip där jag skrivit under deras avtal, vilket betyder att de ska hjälpa mig med det mesta som behövs göras när man ska åka på college. När brevet var inskickat fick jag tillbaks ett mail med hur hela processen går till och en lista med alla grejer som ska fixas och den listan är nog avcheckad nu. Det jag ska göra/har gjort:
Skicka in betyg - check
Personligt brev - check
Rekommendationsbrev från lärare - check
Rekommendationsbrev från tränare - check
Kopia på pass - check
Ansökan om studiebidrag - check
Ifyll PQ (häfte med massa frågor) - check
Film - check
SAT-test - check (Mina SAT-poäng från januari blev; reading 420, math 690, writing 480)
TOEFL-test - ska anmäla..
 
Förresten så hade Emil, han jag pratar med på bluechip, redan börjat prata med en skola i Florida. Fett coolt, spännande och roligt, men har ingen aning alls om vad det är för skola så hoppas att jag får reda på det snart. Ååå jag är så vet inte vad man ska säga, excited eller nått, finns det inget bra svenskt ord för det? Men fan va kul det ska bli, vill bara börja leta fler skolor!

Just nu har jag inte så mycket mer att skriva utan jag ska väl försöka uppdatera så fort det händer något nytt, vilket kanske inte kommer bli så ofta nu i början. Men då hinner jag kanske fixa någon sorts design på den här bloggen så länge, för det behövs verkligen, sååå ful just nu!

Hoppas ni vill följa min resa till USA och jag lovar att uppdatering blir mycket roligare när jag väl är där i soliga Florida, eller uppe i norr i Wisconsin, eller på östkusten i South Carolina eller vart jag nu hamnar. Fan va sjukt det känns, jag ska ju fan till USA om allt blir som planerat, heelt sjukt men så grymt!

Just ja, eftersom detta är en helt ny blogg kanske jag borde säga vem jag är, hehe, det glömde jag helt bort. Ni kan få en liten kort presentation i alla fall, men dom flesta som läser vet nog redan vem jag är. Jag heter Hanna Westerling och är 18 år, men snart 19, tråkig ålder btw. Som ni säkert förstår är jag en fotbollsstokig tjej och just nu spelar jag fotboll i Kvarnsvedens IK i Borlänge. Jag flyttade hit från Älvdalen när jag började gymnasiet just för att jag ville satsa på fotbollen. Jag läser Naturvetenskap i skolan och tar studenten till sommaren, både lite ångest inför det men samtidigt förväntansfull inför hösten. Vet inte om det finns så mycket mer att säga utan ni lär nog känna mig lite bättre sen när jag skriver i bloggen och jag hoppas som sagt att ni vill följa den!

Kan börja med att lägga upp en video som bluechip har gjort sen jag var på showcase i Göteborg i november. Showcase=provspelning/uppvisning för amerikanska coacher. Är jättenöjd med videon och några snygga grejer gjorde jag ju faktiskt, hoppas det räcker för att imponera på coacherna! ;)
 


Vi hörs snart igen om jag får något roligt att berätta!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0