GAMEDAY

Då var en vecka på plantsättningen avklarad då, skönt som tusan. Och idag är det dags för match, taggad! Så blir att tillbringa denna fina dag på en buss ner till Köping där vi möter Forsby. Och idag är det allt dags för 3 poäng känner jag!

Morsdag idag också. Jag säger ju det varje dag till dig Mamma men man kan väl aldrig säga det för många gånger; älskar dig mest Mamma! <3 Hoppas alla mammor där ute får en fin dag!


JOBB M.M

Första dagen på plantsättningen avklarad, skönt! Ska alltså jobba där i fem veckor nu, minst. Kan lova att jag kommer vara rätt trött på skog och plantor efter de här veckorna. Men jag får köra på för jag behöver verkligen år pengarna och jag får ju mer betalt ju mer jag sätter så jag kommer väl pusha mig själv rätt så mycket om jag känner mig själv rätt. Så på bloggen har jag nog inte så jätte mycket att skriva nu framöver. Blir jobb och fotboll mest skulle jag tro. Förresten så spelade jag första matchen med Mora i helgen, blev en väldigt sur uddamålsförlust med 1-0, så hoppas verkligen på en första vinst nu på söndag! Efter matchen blev det lite grillning och häng med laget, väldigt trevligt och kul att lära känna tjejerna lite bättre :-)


4.0

Då har jag fått mina betyg för denna terminen också. Högsta betyg två terminer i rad, det är inte illa alltså. Lite stolt får man allt vara. "Hard work pays off".

https://cdn1.cdnme.se/3399314/6-3/pic_51923c34e087c3138b86bd49.jpg" class="image">


HEMMA

Eller nästan i alla fall. Tåget stannade precis i Hedemora. Så några timmar kvar. Fick lov att köpa första klass för andra klass var slut sålt. 5 minuter efter jag köpt biljett får jag reda på att tåget är försenat en timme så bara och vänta. Men nu sitter jag i alla fall här och gratis wifi har jag också så inte alltför illa. Får väl se bara hur länge jag måste vänta i Borlänge nu då eftersom jag måste byta tåg där. Men snart så, snart ses vi där hemma!


SISTA NATTEN

En natt kvar i detta dorm. En av två väskor packad. Ett test kvar. En frukost kvar. Imorgon åker jag hemåt för ett tre månaders långt sommarlov. Rätt sjukt känns det alltså. Fatta att jag redan gått ett helt år på college! Och jag har hunnit lärt känna så många grymma personer som jag kommer sakna enormt dessa tre månader. Men det ska bli kul att komma hem i alla fall, vi ses snart!


2 DAGAR

Folk har börjat på att åka hem nu eftersom dom är klara med finals, själv har jag en kvar, eller ett prov i alla fall. Kan inte riktigt fatta att snart ska jag också få åka hem. Känns så långt borta, men om två dagar (seriöst, två dagar????) sitter jag på flyget från JFK mot Island och sen mot Sverige. Började packa en av resväskorna idag så snart inser jag väl att det faktiskt är dags att åka hem. Så vi ses snart där hemma! Och mest av allt längtar jag efter att få äta svensk mat ;-) okej då, jag längtar också efter att få träffa er alla där hemma igen! Puss


YES

Fått mitt första betyg nu, ett A i kemi. Lutar nog mot ett A i statistik också efter att ha fått 98% på slutprovet. Fick en fint mail av min kemilärare också, gullig hon är. Nu känner jag att jag har gjort mig förtjänt av att köpa nya Nike sneakers, vill ha dom på bilden! Frågan är bara om jag har pengar.. Så vi får se om jag kommer hem i ett par nya sneakers eller inte ;-)


SÖNDAG

Förlåt för dålig uppdatering här, men jag gör inte så mycket mer än pluggar och tränar just nu. Men jag tror ni klarar er rätt bra utan mina uppdateringar ändå.

3 prov och ett research paper (som redan är klart) ska göras denna vecka och sen är jag klar med mitt första år här i USA. Snart ses vi där hemma!


EN VECKA

Om exakt en vecka sitter jag förhoppningsvis på tåget hem mot Dalarna. Så snart ses vi alla där hemma! :-)


AWARD

Idag fick jag min utmärkelse för att ha kommit med i andra conference laget. Dom gör typ ett all star team för våran serie och jag kom med i andra laget. Detta var alltså i höstas när serien var, haha, men bättre sent än aldrig! :-)


SIMNING

När man inte kan springa får man hitta på annat.. Så idag körde jag ett av våra simningsprogram från tidigare i år. Rätt bra träning är det faktiskt.


BRA DEAL

Sålde tillbaks min kemibok, för dom pengarna plus lite födelsedagspengar fick jag nya converse och en resväska (vilket betyder att jag snart kommer hem!!) Bra deal va?


RSS 2.0