Tränat!

Det känns lite konstigt att vara mitt i en säsong samtidigt som man ska träna försäsongsträning. Men det funkar faktiskt helt okej förutom att jag inte hinner göra alla konditionsträning som coachen vill att vi ska göra, men han vet att jag har fotbollsträning så då är det ju lungt. Försöker träna så mycket som jag hinner och gör det bästa av situationen. Det är tur att jag redan har bra kondis så att jag inte behöver träna upp mig allt för mycket. Fast jag ska ju vara i mitt livs form när jag kommer dit så det blir väl lite hårdkörning i sommar, synd bara att det inte finns någon friidrottsbana i Älvdalen eftersom de flesta konditionsövningar ska vi göra på en sån, får se hur jag löser det.. Jag har sprungit en och två mile (1 mile=1609 m) eftersom min coach ville ha tid på det. 1 mile sprang jag för några veckor sen på 6:23 (en amerikanska i mitt lag sa att 6:30 var bra så jag är nöjd) och idag sprang jag 2 mile på 12:55. Vi ska klara 2 mile på 13:45 för att få spela typ så blev fett chockad och nöjd när jag fick så bra tid med tanke på att jag varit på studentresa förra vecka också och borde inte alls vara i min bästa form. Men jag har faktiskt känt mig oförskämt pigg hela veckan så det kanske var precis vad jag behövde, att få åka iväg och vila upp mig lite.

 Jag väntar fortfarande på mitt antagningsbesked, det går segt. Jag behöver det för att kunna börja med alla andra grejer som att ansöka om visum och studielån och för att boka boende så jag hoppas det kommer snart, börjar känna mig lite stressad, men bara lite. Vet ju inte riktigt hur lång tid det kan ta innan man får tid på ambassaden och sånt och det kan jag inte boka förrän jag fått antagningsbesked och I-20 papper.

Förresten, har ingen aning om det ens är någon som läser min blogg men ifall att så kan jag passa på att ställa en fråga. Vet ni om man måste ha ett pass som räcker för alla fyra år redan när man börjar där? Visumet får jag ju för fyra år men om jag bara ska gå där ett år känns det lite onödigt att fixa nytt pass eftersom mitt ändå räcker till 2015. Fast i och för sig skulle det vara skönt med ett nytt för bilden i det jag har nu är så himla ful, haha.

En bild från Ayia Napa!


RSS 2.0