CAPTAIN MORGAN

Kom på att jag lovade att skriva ett inlägg om Morgan, för hon tyckte jag skulle skriva lite mer om henne, haha.
 
So this post is for you Morgan.
 
This is Morgan, the best Morgan I know for sure!
 
She is the opposite of me. She likes to party every weekend and she likes to sleep in and miss school (and leave me alone at English class). But I love her anyway! Jag älskar dig (The only Swedish word you know, except for another one I'm not gonna write here), how proud are you of me that I said that to you? Because you always complain if I don't ;-)
 
 
This is from last semester when we went out. And I think this is the time we went to Dizzys because Morgan didn't  get in to McHebes, because this bitch is only 18 and she's not gonna be 19 until November.. That was a rough night so thank you Morg for being there with me, haha.
 
 
What a beautiful picture of us. But I just wanna say she's my best snuggle buddy. I like to go to her room, jump up in here bed and maybe she's nice any give me a pillow. And I will be there for some hours and usually I fall asleep.
 
Some short facts about Morg:
Her favorite..
clothes: sweats and cw post hoodie
drink: coke
team: New York rangers (I hope she's gonna bring me to a game???)
swede: me, of course
hockey player: Henrik Lundquist
 
 
A picture of us from Philadelphia, she's the person I'm always sitting next to for our soccer trips. First I hated that I didn't have two seats by myself, but now I don't wanna sit by myself anymore. And she always let me borrow her blanket so that's nice of her :-)
 
By the way, I forgot to say that she's also my best prank buddy. Last weekend we did a really good prank to two kids in the baseball team (I'm gonna show some pictures of that if I get them), so funny! And they hate us now, so I'm nervous for what they are gonna do to give back, haha. They already did things to Morgan but not me, hopefully they don't know where my room is, haha.
 
I hope you like my post, because I put I spent my whole statistics class to do this. Love you Morg! <3

SORRY

Förlåt för dålig uppdatering, vad vill ni läsa om????? :-) har inget att skriv om just nu känns det som


TISDAG

Sorry för dålig uppdatering här. Fullt upp i skolan nu sista veckorna före Springbreak. Åker ju förresten till Miami då också tillsammans med Susie! Ska bo på Miami beach, hur coolt! Känns jätte skönt att köpa resa för studielånet, haha, men jag antar att vi ses i sommar plantskogen. Och så lär man ju passa på när man är här :)


BASKET

Tittat på två basket matcher idag, spännande som vanligt. Tjejerna lyckades vinna men killarna förlorade tyvärr. Det är i princip hur min dag sett ut.

White out var det på matchen idag varav denna snygga vita tshirt. Eller ja, vem försöker jag lura. Använder ju
sånna tshirtar varje dag..


MIAMI

Då var flygbiljetten till Miami bokad!!!!! Can't wait! Och jag tror inte jag fattar att det bara är två veckor kvar, äntligen lite värme! Fast först, boka hotell. På Miami Beach eller mer inne i Miami, det är frågan?


TORSDAG

Snart helg och jag börjar må lite bättre även om min näsa är jävligt irriterande, rinner och är täppt om vartannat. Så då vet ni det, haha.

Nu sitter jag på biologin, efter det har jag en lektion till sen är jag klar för idag. Längtar!

Och någonting kul; idag blir det bog att boka resa till Miami!! Två och en halv vecka till spring break nu


SICK

Mamma, varför sa jag till dig att jag inte varit sjuk sen jag kom hit??! Gissa vem som är sjuk nu? Feber, ont i halsen och förkyld, hoppas det är första och sista gången för detta år. Men det tvivlar jag på.
 
Att vi var lediga igår var verkligen välbehövligt i alla fall, 3 days to go och sen helg!
 
Förresten, idag var första gången vi fick ta på oss fotbollsskorna sen i november. Ingen känsla alls i fötterna, och hade varit roligare om man var lite piggare, men längtar tills vi börjar på riktigt. Men nu är det par ett par veckor kvar! Massa konstiga regler, så nu får man liksom inte träna med någon tränare. Fatta inte varför men så är det.

VÄLBEHÖVLIGT

Imorgon är det presidents day här, vet inte riktigt vad det innebär förutom att vi är lediga från skolan, vilket ska bli väldigt skönt. Somnade inte förrän vid fem i morse, men hade väldigt kul med mina vänner så det var det värt.


TRÄNING

76=antalet varv sprungna på trackbanan 320=antalet armhävningar gjorda 27=antal minuter magövningar 730=antalet arm/rygg reps gjorda 1300=antal hopp 75=antal minuter trixande med boll 850=antal meter simmade
(+ ett eget pass igår)

En liten rolig summering av hur en vanlig träningsvecka kan se ut, längtar verkligen tills vi har scrimmage nu!


FOREVER 21

Älskar forever 21! Billigt och mycket fina kläder. Detta fick jag med mig hem igår:


TYPICAL SATURDAY

En tur till mallet, ett träningspass och lite plugg har hunnits med idag. Ikväll blir det ut och dansa lite, om jag nu hade haft lite av dom generna i kroppen. Men i alla fall, ut ska vi. Dags att börja göra sig i ordning kanske.


TRÄNING

Alltid lika skönt att börja dagen med träning tidigt på morgonen. Har simmat en halvtimme, en timme styrketräning, ätit frukost och nu sitter jag och facetimar med mamma. Och klockan är bara 11, eller ja 11.30.

Valentines day

Det enda man sett på Facebook och Instagram idag handlar om alla hjärtans dag.. Och jag lovar er att här är det mycket större än hemma. Har aldrig fattat syftet med den här dagen heller, älskar min familj och vänner lika mycket varje dag.

Haha, låter kanske lite bitter men menar bara att jag inte behöver någon speciell dag för att visa att jag tycker om någon.

Hade inte så många bilder på iPaden men här är några jag saknar just nu (Och pappa då förstås, men han fastnar ju aldrig på bild.. Och farmor också, och många andra. Ingen nämnd ingen glömd) Puss på er!


SOOOOOVA

Okej, måste seriöst lägga undan den här iPaden nu och sova. Klockan är ju 12.50.. Godnatt, saknar er där hemma <3


NERD

Lyckades fixa 100% på min första practical exam på biologilab, men det var nog tack vare bonusfrågan det. Och 91% på statistics, vilket kommer bli lite mer när läxorna läggs på. En bra början i alla fall, får se om jag lyckas få 4.0 (vilket är det högsta man kan då) för denna termin också, man kan ju alltid hoppas!


PARTY PICS


GOD NATT

När man ligger och inte kan sova och har ångest över vad man ska göra med livet, så är det väl alldeles perfekt att lyssna på bloggaren HanaPee's podcast om livsångest och känna att man inte är ensam om det..


SÖNDAG

Var ut på Dizzys igår. Var rätt kul, men det var inte så mycket folk så det var lite tråkigt. McHebes är roligare men eftersom Jackie och Morgan bara är arton så kommer dom ju inte in där.
Förhoppningsvis kan jag få lite bilder från alla mina vänner med iPhone, lite roligare än att kolla på såna än att läsa. En selfie på mig själv får duga så länge. Jag i min nya blåa skjorta som kosta typ 90 kronor på forever 21, helt okej alltså. Och bra gjort av mig att jag köpte ett klädesplagg i annan färg än svart och vit.

 

 


SNÖSTORMEN NEMO

Det blev visst lite värre. Så här såg det ut i morse när vi vaknade, typ som hemma ju..

 

 


VI SER DET SNÖAR

Så här ser det ut om man tittar ut genom mitt fönster nu, men antar att det kommer bli värre..


UPDATE

Fick alldeles precis reda på att alla lektioner efter 1.30pm är inställda, vilket betyder att jag inte har någon lab idag. Vet inte riktigt varför men antar att det har med snön att göra även om det inte ens är speciellt dåligt just nu, typiskt amerikanare att ställa in lektioner för lite snö. Supersönt på ett sätt, men lite drygt på ett annat eftersom det betyder att vi måste göra den labben sen.. Men just nu känns det bra i alla fall! :D

FREDAG

Började dagen med simning, som vanligt på fredagar, plus lite gym efter det. Åt en asgod frukost, omelett som jag jag mellan två brödskivor, och lite jordgubbar, ananas och keso. Duchade precis och nu sitter jag här. Ska försöka plugga lite i en timme innan det blir lunch och sen gå på härlig fredagslektion...
 
Ska tydligen bli snöstorm här i helgen, vet inte riktigt hur allvarligt det innebär. Just nu är det mest bara lite regn/snö och lite blåsigt i alla fall.
 
Hoppas allt är bra med er där hemma. Puss hej

PLUGG

Har precis sammanfattat 25 sidor med anteckningar, som jag har prov på imorgon, till 7 sidor. Lite klokare blev jag. Men nu är det bara att börja plugga på det andra testet som också är imorgon i statistics, som tur är har jag redan lärt mig det mesta, men är en hel del formler som man måste memorize eller vad man nu säger.

Tillbaks till böckerna (eller ja datorn för statistics..)


JUGGLING

Vi har lite fotbollsteknik en/två gånger i veckan och jag börjar så smått lära mig att jonglera. Här är de flest grymma på det, men det var liksom inget jag lärde mig när jag var mindre så jag har alltid varit kass på det. Men klarar jag det i gympadojor och med en jätteliten boll, som vi gör nu, så blir det förhoppningsvis enklare med fotbollsskor och en vanlig boll sen. Lärde mig förresten ett nytt trix idag till och med ;) I sommar ska jag vara grym på att jonglera, även om det inte är så viktigt att kunna på plan, men det ger ju en bättre känsla med bollen liksom.

Så då vet ni det också, haha.


Svar på kommentarer

Mamma, du får väl komma hit och köpa lite kläder till dig själv... och mig ;) fast kanske inte på hm då?

Faster och Ivan, här snöar det faktiskt också och har gjort några gånger de senaste dagarna nu så tyvärr slipper jag inte snön. Men som tur är försvinner det ganska fort igen :)


JUICE

Dom här små juiceförpackningar med sugrör är väl bara för söta. Hittade inga såna när vi handlade i söndags men nu kom Susie hem med ett paket såna till mig, tack! Lite hjälp i pluggandet.


HJÄLP?

Kul att man inte kan se VM på svt play om man inte är i Sverige.. Jag vill ju se! Någon som har någon idé vart man kan för det?


SUPER BOWL

Kollade på Super Bowl hemma hos en kompis som heter Dave igår. Innebar typ massa mat och snacks (som alla andra traditioner här). Beyonce konserten var väl den största höjdpunkten för de flesta, fast matchen var också rätt spännande mot slutet. Och vi hejade på dom som vann också, inte hört talas om dom förut men ändå. Alltid roligare om man håller på ett lag. Kom inte tillbaks förrän strax förrän tolv så lite trött idag.

Kom förresten på en smart sak igår: låna Jackies mobil, ta kort och sen skicka till min iPad 👍


SÖNDAG

Lite mer effektiv denna söndag än förra. Åkte till mallet en sväng, kom hem med lite nya kläder. En blus, en skjorta och en t-shirt. Allt för cirka 250, sjukt billigt alltså. Sen lite mat och andra nödvändigheter också. Nu blir det iväg och kolla på Super Bowl i ens kompis hus. Hejdå :)

FACETIME

Blev lite facetime (tur ändå att mamma köpte en iphone) med bästa syster och mamma idag (och nallen förstås), saknar er!
 

BASKET

Basket är fan en av de roligaste sporterna att titta på, speciellt om man hejar på ett av lagen och det är sjukt jämnt. Sjukt mycket folk och ös på matchen idag, och jävligt spännande. Alla stod typ ock skrek på slutet, Amerika you know, haha.. Men tyvärr förlorade vi på övertid, tråkigt! I onsdags var det också sjukt bra match, som vi lyckades vinna, så det var nice!

Nu blir det lite candy crush och sen sova, godnatt på er!

(Tråkig blogg utan bilder, jag vet, men har de på telefonen och orkar inte föra över)


GODNATT

Okej, har knappt hört något från någon där hemma sen jag kom hit. Så vad sägs om Skype imorgon, någon?? Suger verkligen på att höra av mig, men är väl inte ensam om det direkt..


PLUGG

Satt på kameran riktad mot mig själv på min iPad och så såg jag alla lappar där bakom som talar om hur mycket prov och läxor jag har, dags att plugga lite kanske..

Ps. inte super skönt att vakna 7 i morse för simning och styrka, men när man väl kommit igång så är det ju rätt skönt ändå.


FINT

Lite nytt på väggarna, bättre än ingenting i alla fall...

(Och nej, jag bäddar inte sängen)


7AM

Simning klockan 7 imorgon bitti, lovely friday! Klockan åtta skulle ju funka, men är helst inte där när hela killaget är där så får bli sju. Sen efter det blir det att lägga på sig lite mer muskler. Känner redan hur mina armar har blivit större, haha.


RSS 2.0