Rummet

 
Så här ser rummet ut som jag och min roommate Susanne, från norge, bor i. Inte så jätte mysigt än, men det hoppas jag att det kommer bli senare för ska ju trots allt bo här ett år eller ja 10 månader. Känns rätt sjukt faktiskt, har nog inte riktigt fattat det än..
 
 
Nu är det nog dags att sova i mina ny lakan från IKEA. Åt på IKEA idag förresten, köttbullar, fett gott! Det känns ju nästan som att man är hemma..

Kommentarer
Postat av: Elin Nyman

Hej Hanna!! Alltså jag får sånna flashbacks till för ett år sedan, exakt sådär såg ju mitt rum ut ungefär!! Hihi. Vad kul att du uppdaterar, fortsätt göra det, jag kommer följa dig:) Lycka till! Och kom ihåg, Sverige är bara ett skype-samtal bort!

Svar: Jag testar att svara på kommentaret här, vet inte om ni ser dom eller inte? Gör du det Elin? :) Okej, va coolt, men vårat rum är inte så mysigt än så det ska vi försöka fixa :)Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, men imorgon börjar preseason så då har vi typ fullt upp med träningar.. Kul att du kommer följa mig i alla fall :) Kram
hannasusaresa.blogg.se

2012-08-12 @ 23:02:50
Postat av: Lisa

Hahaha kakel på både väggar och golv!? Intressant... ;) aja du slipper äckliga golvmattor iaf! ;) hihi

2012-08-12 @ 23:28:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0