3rd WIN

Idag tog vi vår tredje vinst efter fyra spelade matcher. Kan nog säga att det här var en av de konstigaste matcherna jag spelat. Började med att matchen blev flyttad till ett som jag skrev tidigare, när vi skulle åka dit vräkte regnet ner = trafiken stod nästan still. Kom fram 12:20, matchen blev flyttad till kvart över ett så hade mindre än en timme på oss att byta om, värma upp osv. Ledde med 2-0 efter första, ett mål från mig idag också! 20 minuter in i andra halvlek så får våra motståndare en straff. Det var hörna och det var ganska många folk framför målvakten och när vår målvakt boxade undan bollen så ramlade några av deras spelare, sånt som händer liksom. Domarns förklaring: Ja såg några som ramlade och jag såg ett par gröna shorts (alltså någon av oss). Man ba: whaat? Han visste liksom inte ens vem det var som gjorde någonting.. De gjorde mål och det stod alltså 2-1. Fem minuter senare så avbryts matchen för att det är åska på väg in, alla springer in i omklädningsrummet. Regeln säger att man ska vänta till en viss tid och sen en halvtimme efter det ch om det blixtrar under den tiden så vinner det laget som leder. Blixtrade det mellan 3:45 och 4:15 så skulle matchen avbrytas. Sista blixten kanske slog ner 3:40 men sen försvann åskvädret och det bestämdes att matchen skulle fortsättas och då ska tilläggas att vi hade suttit i omklädningsrummet i cirka 1,5 timme och väntat. Men vi kämpade av de sista tjugo minutrarna som återstod och kunde åka därifrån med ännu en vinst, grymt bra gjort av oss!