Himmel och helvete

Igår spelade vi med förutsättningar att om vi förlorade så var säsongen slut. Spelade på världens sämsta fotbollsplan och man kunde inte ens spela fotboll utan det var bara långbollsspel. Och vi förlorade med 1-0. Sjukt besviken och ledsen var jag. Eftersom den matchen i så fall skulle vara den sista matchen med det här laget. Fyra timmar senare ändrades besvikelsen till glädje för på något konstigt sätt lyckades Molloy (typ 3 vinster-13 förluster) spela oavgjort mot Dowling vilket gjorde att vi tog oss till slutspel istället för dem, som fjärde och sista lag. Så alla sprang ut från sina rum, ut i korridoren och bara hoppade och skrek när deras match var slut. Sjukt hur det kan vända så fort, från världens sämsta känsla till sån glädje. Och nu ska vi fan vinna det där jävla ECC Championship!! 

Planen...




Kommentarer
Postat av: Farbror B

Förstår verkligen att ni fick glädjefnatt. Blev väl nästan utslag på richterskalan. Med dom resultat ni gjort är ni ju värda gå vidare.

2013-11-03 @ 18:16:43
Postat av: Faster

Vi gläds med dig och laget. Duktiga fotbollsspelare måste ha lite tur. Det här ska vi skåla för när du kommer hem, oavsett hur det går i sista matchen.
Kramar till dig från oss.<3<3<3<3

2013-11-03 @ 18:48:05
Postat av: Anonym

Det pendlar fort. Men som sagt, vilken urusel fotbollsplan. Hur kan man ens få försöka spela fotboll på den? KraM <3

2013-11-04 @ 00:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0