Skit

Vill helst bara glömma gårdagens match. Fråga mig inte vad som hände, men de gjorde 3 mål inom loppet av tio minuter i slutet av första halvlek. Mardröm alltså. Grejen var att innan dess var det vi som hade pressen och chanserna och de som var nervösa. I princip omöjligt att komma tillbaka. Vi gjorde dock 1 mål med tio minuter kvar, tyvärr kom det lite för sent. Önskar bara vi kunde spela den där matchen igen! Kan inte sluta tänka på den.

Fick i alla fall ett snällt sms av Coach, kanske var det inte meningen att vi skulle vinna.. Får intala mig det annars kommer jag aldrig komma över den här matchen. 

Nu är det bara att hoppas på att andra resultat går vår väg, för i så fall kan vi ta oss till NCAA Tournament fortfarande. Men vi har ingenting i vår egna händer längre..


Kommentarer
Postat av: Anonym

Älskade, älskade unge. Livet består inte bara av fotboll, även om det kanske känns så. KraM <3

2013-11-09 @ 01:13:32
Postat av: Anonym

Ta åt dig av sms:et Hanna och var stolt över din insats! Det är inte lätt att vinna slutspelsmatcher på egen hand, men får man ett sånt sms efter en förlustmatch så vet man åtminstone att man gjort sitt bästa. Hoppas resultaten går er väg så du får spela NCAA! /kusin Stefan

2013-11-09 @ 08:25:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0